7,5 dl maitorahkaa
2 dl vispikermaa
0,5 prk tyrnihilloa
Vaahdota kerma. Sekoita siihen rahka ja tyrnihillo. Nopeasti valmista!
Pohja:
3 munaa
1 dl sokeria
100 g sulaa margariinia
1,5 dl vehnäjauhoa
1,5 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl vettä
1,25 dl sokeria
2 munaa
2 rkl maizenaa
5-10 rkl laimentamatonta tyrnimehua
25 g margariinia
Vispaa munat, sokeri ja margariini. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne puuhaarukalla sekoittaen taikinaan. Levitä piirakkavuoalle ja paista 175 C n. 20 min. Sekoita muut täytteen aineet paitsi margariini ja kiehauta ne nopeasti. Lisää kuumaan seokseen margariinia ja sekoita tasaiseksi. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle.
Pohja:
200 g margariinia
1 dl sokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhetta
Täyte 1:
1 prk tyrnihilloa
Täyte 2:
4 munaa
0,5 dl sokeria
500 g vanilja-tuorejuustoa (esim. Crème Bonjour)
Päälle:
tyrnimarjoja koristeeksi
Sekoita kaikki huoneenlämpöiset pohjan aineet sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä taikina irtopohjavuoalle ja 4 cm reunoille. Levitä hillo taikinan päälle. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos hillon päälle ja paista 170 C noin tunti uunin alatasolla. Laita alle uuninpelti, sillä nestettä saattaa vähän valua irtoreunan välistä. Koristele tyrnimarjoilla.
1 banaani
1,5 dl sokeria
0,25 dl laimentamatonta tyrnimehua
4 dl pommacia
Sekoita nopeasti tehosekoittimella banaani, sokeri ja mehu. Lisää lopuksi pommac. Tarjoa lasista. Terveydeksi!